Hoe onze praktijken omgaan met het coronavirus

Vanwege het Coronavirus worden de activiteiten van de Praktijk voor Oefentherapie en Mindfulness van Jolanda Zoet tot een minimum teruggebracht in ieder geval tot 6 april.
Dit om ook de verantwoordelijkheid te nemen in het proberen indammen van het verspreiden van dit virus.
Alle afspraken tot 6 april komen hiermee te vervallen.
Zelf voelt Jolanda Zoet zich fit en gezond waardoor de praktijk wel open kan blijven  voor acute klachten. Schroom dus niet als je hier gebruik van wilt maken en je verder niet ziek (corona) bent. Je kunt Jolanda dan bellen voor een afspraak 071-3315691. Het is ook mogelijk om een telefonisch consult aan te vragen. 

Met alle afgebelde afspraken wordt aan het eind van de maand Maart, als er wat meer duidelijkheid is over het verloop van de Corona pandemie, weer contact opgenomen om een nieuwe afspraak  te maken.
De (groepslessen) Mindfulnesstraining en de Compassietraining zijn verplaatst naar een latere datum. Zie de betreffende pagina op deze site.

De Praktijk voor Oefentherapie Mensendieck en Leefstijlcoaching van Neeltje Swarte is tot 6 april geopend voor de mensen met acute problemen. Op voorwaarde dat degene die hulp nodig heeft niet ziek (Corona) is. Het is ook mogelijk om een telefonisch consult aan te vragen voor advies,ondersteuning of coaching. 06-19194477 Op deze manier  wil Neeltje Swarte een bijdrage leveren aan het niet verder verspreiden van het Coronavirus.

De groepslessen Zwangerfit zijn tot nader bericht on hold gezet.

Vriendelijke groeten, blijf gezond en zorg goed voor jezelf en voor elkaar, Jolanda Zoet & Neeltje Swarte